Afbudsrejser er indbegrebet af spontanitet

By | juni 8, 2014

Et ensformigt liv

Jeg har altid gerne villet være i stand til at springe ud af min skal, men det er lidt som om, at når jeg endelig står og har mulighed for det, så tør jeg ikke. Dette er noget, der irriterer mig grænseløst, da jeg går og har ufattelig mange drømme om at gøre en masse ting, som kræver, at jeg skal turde tage mig sammen, springe ud af min skal og sprænge mine grænser. En dag, jeg tror faktisk det var efter nytårsaften, tog jeg mig selv i at sidde og tænke: ’’Hvad er det dog jeg laver her? Her sidder jeg og bestiller absolut intet, når jeg har så ufattelig mange muligheder med mit liv. Jeg må tage mig sammen. Jeg må prøve at være spontan, så jeg kan udforske mig selv yderligere. Mig selv i denne tilstand, i dette land, i denne by har intet at komme efter. Jeg er her bare – jeg gør ingen forskel for hverken mig selv eller nogle andre. Jeg må ændre dette!’’. I dette øjeblik tog jeg hånd om mig selv og besluttede, at der skulle ske et eller andet, jeg normalt ville holde mig fra fordi det var uvant. Jeg var pludselig desperat på at ændre mig selv, så det gjorde jeg!

 

Prøvede nye grænser af med afbudsrejse

Jeg havde tilfældigvis hørt om begrebet ’’afbudsrejser’’ gennem en af mine tidligere klassekammerater og besluttede mig derfor for at læse lidt om det også eventuelt springe ud i det. Efter jeg havde læst om det, syntes jeg umiddelbart at tanken var fed, men jeg kunne mærke, at jeg et eller andet sted ikke turde. Akkurat det, at jeg ikke turde, fik mig til straks at bestille en afbudsrejse til Santorini, hvor jeg pludselig skulle hen i to uger. I de to uger ændrede min sindstilstand sig drastisk til det bedre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *