Autoreservedele af god kvalitet

By | december 3, 2014

Jeg skal have nogle autoreservedele, og det skal sådan set gå lidt hastigt, da min bil er gået i stykker, og jeg står og rigtig gerne vil have den ordnet i en susende fart. Og en ting er jeg helt sikker på. Man kan ikke reparere sin bil uden autoreservedele. Så er det at jeg går ned til den lokale automester, som jeg ved altid har ekstra autoreservedele på lager, og altid er klar til at sælge af dem, både til folk der skal have bilen på værksted, og folk der vil hjem og kigge på sagerne selv. Men da jeg fortæller hvad der er galt med min bil, og beder om de autoreservedele, som han mener vil være passende, siger han at han gerne vil kigge på min bil. Han vil gerne se om det der er galt er noget mere simpelt end jeg går og tror, og måske endda noget der kan repareres med bare en enkelt, eller måske to autoreservedele.

Skal jeg lade mekanikeren sætte autoreservedele i?

Jeg har altid en sund skepsis, når jeg bliver tilbudt services, som den jeg lige ovenfor er blevet tilbudt uden at have spurgt om det, fordi jeg blot ville købe nogle autoreservedele. Men jeg ender med at levere min bil ind, og ham fyren på værkstedet får ordnet den på ingen tid. Bagefter kan jeg godt se at det da er rigtig dejligt at jeg ikke selv skulle ud og ligge og rode og få sorte fingre. Og jeg har fået nye autoreservedele og en rigtig god service, og det endda til en pris som man ikke rigtig kan kimse af, fordi den ikke var stort højere end hvad man ikke kan sige noget til. Jeg er i hvert fald rigtig godt tilfreds, med både service og autoreservedele.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *