Billig ejendomsservice er et populært koncept

By | februar 14, 2017

Jeg var en aften til fest igennem et koncept, som hedder ejendomsservice for naboer.  Jeg har i aftens løb drukket et underligt mix bestående af en masse Piña Colada, Arnbitter og Ceres Top. Jeg vælter rundt blandt folk. Vi hopper og danser til vild og euforisk musik. Der sidder i løbet af aftenen flere forskellige mennesker på mine skuldre. En overgang en dreng, som uheldigvis får sin ene testikel i klemme mellem min nakke og sit eget lår. Han skriger af smerte! Folk tror han hujer og brøler begejstret tilbage. Vi har alle kjoler på! Det er en god fest. Jeg skal pludselig voldsomt på toilet, og skynder mig derfor at løbe ned af gangen. Toiletterne er optaget, hvilket er en særlig god ejendomsservice, så jeg løber op på øverste sal. På toilettet får jeg befriende trykket igennem.

Overvej ejendomsservice en ekstra gang

Det kan høres. På toilettet ved siden afbryder en toilet-nabo pludselig mit saglige foretagende. Han har en dyb og muskuløs stemme. En stemme der ofte tilhører en rocker eller en bodybuilder. Han siger højt og tydelig: ”Hey! va’ så, får du noget ejendomsservice til den her fest?” Jeg holder vejret et sekunder, er lidt skamfuld, for der har virkelig været tryk på. Jeg svarer dog høfligt og med et lidt undskyldende grin: ”Hey! Hehe, fire in the hole. Det går fint tak! Fed fest ejendomsservice har arrangeret” Fyren på toilettet ved siden af svarer så: ”Ser jeg der senere i aften til lidt mere ejendomsservice, hvis du forstår?” Jeg synker en klump. På den ene side fornemmer jeg noget underliggende i hans toneleje. Stemmen er smørret, og jeg kan fornemme et fræk smil. På den anden side er spørgsmålet egentlig ganske reel og tilforladeligt. Fest er der jo, så hvorfor skulle vi ikke også feste sammen senere.