Branding og cover til iphone 5

By | marts 28, 2015

Virksomheder finder hele tiden nye måder at brande sig på eller få ekstra opmærksomhed på. Det kan også ses når man snakker om cover til iphone 5, hvor nogen virksomheder er begyndt at producere cover til iphone 5, med deres logo på, som de så forærer kunderne. Nogenlunde som når virksomheder uddeler gratis kuglepenne, med det tilhørende logo på. På den måde få de nemlig deres logo ud blandt folket og det er en forholdsvis billig strategi. iphone 24Andre virksomheder, nok særligt mærkevarer for eksempel Louis Vuitton, laver cover til iphone 5 med deres populære monogram logo, som de sælger til en fin pris. På den måde kan folk, der normalvis ikke har råd til produkter fra mærket, købe et cover til iphone 5 og føle de er en del af noget dyrt. Mens virksomheden vinder på, at få deres genkendelige mærker ud blandt folkemængden. Cover til iphone 5 kan altså, foruden at beskytte en iphone, være en reklamesøjle for virksomheder og fungere derfor også i brandingmæssig sammenhæng.

Cover til iphone 5 og kendte ansigter

Man har også se mange eksempler på, at virksomheder med en egentlig maskot eller frontfigur også producerer cover til iphone 5, med denne frontfigur. Hvem er måske ikke set en Hello Kitty cover til iphone 5, båret af en teenagepige? Eller figur som svampe Bob og diverse Disney prinsesser portrætteret bag på et cover til iphone 5.

Desuden tjener kendisser og idoler som Justin Bieber og One Direction sikkert mange penge på deres merchandise, hvor de for eksempel laver cover til iphone 5, med deres ansigter på, som teenagepiger er vilde efter at have som cover. Ja, cover til iphone 5 kan være en stor forretning for virksomheder, hvis de forstår at lave nogen, som bliver populære og alle må eje. Så handler det bare om at få den rigtige ide.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *