Chromecast eliminerer brugen af kabler

By | april 19, 2014

For nyligt blev det – efter mange måneders ventetid fra den amerikanske lancering – muligt at købe Googles Chromecast i Danmark.

Chromecast er en relativt simpel idé. Du har en lille USB-pind, du skubber ind i dit fjernsyn og som herefter kan forbinde sig til din computer, din tablet eller din smartphone.

Herefter kan du streame indholdet fra din anden enhed trådløst over til dit fjernsyn. Idéen er her, at dit fjernsyn sandsynligvis har en bedre skærm og at I nu er flere, der kan nyde det, du ellers var alene om at sidde og se.

På den måde er Chromecast i sig selv ikke revolutionerende – det er bare hamrende smart.

Før Chromecast var det nødvendigt at købe et (halvlangt) HDMI-kabel for at forbinde din bærbare computer til dit fjernsyn for at kunne streame indholdet. Det er ikke særlig praktisk, smådyrt og HDMI-kablet kunne blive væk.

Det undgår du med en Chromecast. Du kan lige nu købe en version til dig selv for cirka 3-400 kroner på nettet – en tand dyrere end i USA, men stadig værd at betale for den komfort, det giver.

Chromecast har fået meget pæne anmeldelser med fra de danske medier og fungerer naturligvis på alle dine enheder på tværs af producenterne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *