Danske boligadvokater til angreb på ejendomsmæglerne

By | april 21, 2014

Ejendomsmæglerne har i flere år langsomt rykket ind på boligadvokaternes marked ved at tilbyde køberrådgivning – og ikke blot hjælp til sælger, som jo ellers er mæglernes kernekompetence.

Men nu slår boligadvokaterne igen.

Ved hjælp af en ny portal – bolighandel dot dk – vil boligadvokaterne have folk til at sælge deres bolig selv og bruge en advokat til de juridiske dokumenter som fx købsaftalen, skødet og lignende.

Angrebet kommer i en tid, hvor mæglerne i forvejen er presset. Internettet har gjort det ikke bare muligt, men nemt at sælge ens bolig selv uden at gøre brug af en ejendomsmægler. Portaler som Boligas Selvsalg og RobinHus angriber begge den gamle mæglerbranche ved innovative løsninger.

Også små hjælpesider lavet af private som Boligsalgi.dk forsøger at hjælpe de private med at finde ud af salget af boligen uden at en ejendomsmægler har været inde over til det praktiske.

Krigen mellem ejendomsmæglerne og de danske boligadvokater er nu brudt ud i ’lys lue’ – hvem der ender med at trække sig som den sejrsrige med alle kunderne vil blot tiden vise. Den der har kunderne vinder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *