Den mangetiske styrke af et magnet armbånd

By | maj 20, 2014

Den mangetiske styrke af et magnet armbånd er ikke ret stor det vedkender vi os, men når det så er sagt så er den stor nok til at perforere (gennemtrænge red.) huden og lade magnet armbåndet udføre sin terapeutiske effekt et magnetarmbånd har en magnetisk effekt på mellem 60 og 120 gauss og der går 10^4 altså dvs. 10000 gauss på en Tesla og til sammenligning har en NMR-scanner et magnetfelts styrke på 21 tesla en neutronstjerne har et magnetfelt på 100000000 Tesla altså dvs du skal gange resulatet med 10000 for at omregne til gauss så derfor kan man sige at magnetfeltet fra et magnetarmbånd ikke er så stærkt som næsten alle andre de magnetfelter der findes rundt omkring ja faktisk så er jordens magnetfelt også meget større end det magnetfelt der er omkring et magnetarmbånd.

Så derfor skynd dig at følge dette link og bestille dit nye magnetarmbånd så du ikke ender med en billig kinesisk kopi: http://www.nirbana.dk/armbaand-smykker-til-kvinder/magnetiske-armband.html fordi hvis du følger dette link så slipper du også for en helvedsmasse problemer med at bestille dit nye magnetarmbånd fra et kinesisk firma og slipper derved også for at en told bum og andre problemer der er med et kinesisk magnetarmbånd eks.

Det høje indhold af nickel og bly osv. alt det er du fri for hvis du bestiller et nyt nirbana magnet armbånd og mere til ja faktisk så løser du en masse problemer for dig selv ved at bestille dit nye magnetarmbånd fra ovenstående side der er også prisen de er jo fuldkommen sindsygt billige. Så derfor skynd dig ind og bestille dit nye mangetarmbånd det kan kun gå for langsomt og dette er ikke en affliate side nej dette er en consumer-advice side.

Så derfor skynd dig ind og bestil dit nye smukke magnetarmbånd så du ikke bliver snøret af en kineser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *