Derfor er jeg kunde hos lyoness

By | juli 20, 2014

Der findes mange virksomheder her i verden, og mange af dem minder om hinanden, synes jeg. Men her er lyoness en virksomhed for sig selv, som faktisk er rimelig unik og speciel, og det på den gode måde, og det er så derfor at jeg vælger at være kunde hos lyoness, for det er en virksomhed som jeg godt kan lide at være kunde hos. På den ene side er det en virksomhed, som jeg gerne vil støtte og på den anden side, så er det en virksomhed, som jeg føler at jeg får virkelig mange fordele tilbage hos i form af for eksempel rabatkoder, som jeg får til alle mulige forskellige steder ved at være kunde hos lyoness.

Hos lyoness er det rart at være kunde

Så ja, jeg vil sige at jeg føler at der er tænkt på mig og mine behov, når jeg er kunde hos lyoness, og sådan har jeg det bestemt ikke med alle virksomheder. Der er mange virksomheder, hvor jeg føler at jeg ikke bliver tænkt på fordi virksomheden i højere grad tænker på sig selv og egne interesser. At det ikke er sådan hos lyoness gør mig glad og tilfreds som kunde, og det giver mig lyst til at blive ved med at være kunde hos denne virksomhed, hvad jeg også har tænkt på at blive ved med at være. For når det skal være, så kan man lige så godt følge sit hjerte frem for ikke at gøre det, og når det nu er at følge mit hjerte at være kunde hos lyoness, så er det det, jeg må gøre. For så kan jeg gå i seng med ro i sindet hver eneste aften i resten af mit liv, og alt det kan jeg på grund af lyoness.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *