Derfor skal du have pallereoler

By | maj 25, 2014

Ved siden af dem er så mine helt almindelige lager møbler, hvor de produkter jeg sender ud står på. Personligt mener jeg ikke at det er et krav at have pallereoler for at drive et succesfuldt lager, men jeg mener stadig at det er en kanon god idé at have, fordi du på denne måde kan formå at udnytte pladsen på dit lager endnu mere.

Selvfølgelig hvis du har et kæmpe lager med massere af plads, så kan det jo være ligegyldigt, men hvis du altså har et lager hvor pladsen er begrænset, og hvor du hele tiden udvider med nye varer, så er det altså en meget god idé lige at få installeret et par pallereoler, så dine paller ikke bare ligger og flyder på gulvet, og derved optager unødvendigt meget plads.

Det er i hvert fald den logik som jeg har lært af min chef, som er en rigtig god og kompetent lagerchef. Og der er vel ingen tvivl om at en lagerchef vel ved hvordan et lager bør være? Det tror jeg netop ikke, og derfor er jeg altså super glad for at have ham som chef. Han lærer mig hele tiden nye ting, og i fremtiden vil jeg kunne bruge hans gode råd og informationer til selv at blive en god lagerchef. Måske engang i fremtiden efter at jeg har været lagerchef i et par år, at jeg måske kan starte min helt egen webshop? For en af succeskriterierne bag en webshop er nemlig at kunne drive et succesfuldt lager med ordentlig logistik, og det mener jeg altså næsten at jeg er kompetent nok til. Der er jo ingen tvivl om at jeg ved hvordan man driver et lager, og hvordan logistikken skal fungerer. Det mest optimale ville dog nok være at jeg fandt en partner som stod på alt andet, altså at finde produkter vi skulle sælge og markedsføring, for så er man sikker på at det hele fungerer optimalt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *