Det bedste fundament

By | juli 13, 2014

Jeg har lige støbt det bedste fundament, jeg nogensinde har støbt og der er vist ingen tvivl om, at min kunne også er yderst tilfreds. Han kan altså godt se, at dette fundament er blevet lagt perfekt. Det er det også, så det giver jo faktisk god nok mening. Jeg er altså ikke et eneste sekund i tvivl om, at når det kommer til stykket at jeg så også har fortjent at få lidt ros. Det har jeg dog ikke fået, og det er altså derfor at jeg sidder og skriver dette. Der er jo virkeligt ingen tvivl om, at det er derfor, og jeg håber sådan, set bare at det på en eller anden måde kommer til at give lidt bedre mening for mig fremover. Jeg er sådan set ikke i tvivl om, at når alt kommer til alt, at det så helt klart også kommer til at fungere. Jeg er altså ikke et eneste sekund i tvivl om, at når det først er kommet til at gå op for os, at der så helt klart også nok skal ende med at ske et eller andet.

I gang med fundament

Det er nemlig sådan, at nu hvor jeg efterhånden er blevet så god til fundament, at det så også er ved at være på tide at jeg kommer godt i gang. Der er jo virkeligt igen ingen tvivl om, at når det først er gået op for os, at det så også nok skal komme til at give langt mere mening i fremtiden. Jeg er altså slet ikke i tvivl om, at når alt kommer til alt, at det så helt klart også nok skal ende med at gå. Der er jo virkeligt derfor heller ingen tvivl om, at når dette først er gået op for dig, at det så helt klart også nok skal ende med at give langt mere mening. Der er jo slet ingen tvivl om, at det er en god ide med et nyt fundament.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *