Dit hoved er lige så stærkt som et kålhoved

By | april 21, 2014

Når du Cykler rundt i Jægerspris kommune, gør du reelt dette med et hoved lige så stærkt som et almindeligt kålhoved. Det kan klare lige at få et dask hist og her, men falder du med fuld fart ned mod asfalten, kan det blive fatalt.

Mange danske skoler plejer op til nytår at sammenligne et kålhoved i en cykelhjelm og et kålhoved uden, når de fyrer små raketter, heksehyl og så videre af ved siden af. Det er ikke et kønt syn.

Du kan købe en cykelhjelm online til 3-400 kroner – og så har du faktisk en super god hjelm. Mere behøver det ikke at koste.

cycklerDet bliver næppe nogensinde påbudt ved lov at skulle køre med cykelhjelm. Det virker på sin vis stridigt med almindelige frihedsopfattelser at staten skal gå ind og diktere vores hovedbeklædning som en anden religion. Derfor vil det fortsat være op til dig selv, om du ønsker at køre med cykelhjelm eller ej.

Men du kan jo spørge dig selv – hvordan ville du have det som din familie, hvis du kom alvorligt til skade og det kunnen være undgået med en simpel cykelhjelm?

Så vi opfordre alle borgere i Kommunen at anskaffe sig en cykel hjelm hvis man cykler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *