du kan spare op til halvtreds procent på varmeregningen med et Scotte pillefyr?

By | april 1, 2014

Er det rigtigt, at du kan spare op til halvtreds procent på varmeregningen med et Scotte pillefyr?

Jeg har lige siddet på nettet og læst lidt om et Scotte pillefyr. Tilsyneladende er det sådan, at man kan spare mange penge på varmeregningen, hvis man vælger at skifte over til at bruge et Scotte pillefyr som kilde til opvarmning af ens hus.

Jeg vidste godt rent per intuition, at jeg ville kunne spare nogle penge på varmeregningen, hvis jeg skiftede over til et pillefyr, fordi det er rent faktisk en generel ting for de fleste pillefyr. Især hvis man sammenligner pillefyr og oliefyr, som er den type fyr jeg selv har herhjemme, og som er noget dyrere at fyre op med. Men at det er hele 50 %, jeg vil kunne spare på alle mine kommende varmeregninger fremover, hvis jeg køber et Scotte pillefyr, det overrasker mig alligevel helt vildt, da jeg synes at denne forskel er rigtig dejlig stor.

pillefyrEt Scotte pillefyr vil nok være lige mig

Jeg har taget mig en lidt stor beslutning, efter jeg har fundet ud af, hvor mange penge, der rent faktisk tilsyneladende er at spare. Den beslutning er, at jeg da også skal have mig et Scotte pillefyr, og det som jeg vil have ser sådan her ud: http://q-pro.dk/pillefyr-stoker.htm. Jeg kan virkelig bare mærke, at et Scotte pillefyr vil være helt rigtigt for mig, og derfor så er det jo også bare det, jeg skal gøre, altså at købe et. Både min mand og jeg er helt vilde efter ideen, så vi har ingen grund til at tøve.  Jeg tror vi sætter en dag af til det i næste uge, og fejrer vores gode nye investering med en romantisk middag for to. På denne dag kommer flaget til at være hejst, og humøret er højt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *