En alarm uden abonnement til huset

By | april 22, 2014

Vi havde indbrud

Da vi havde indbrud i vores hus for noget tid siden, måtte mor og far anmelde det til politiet. Jeg vidste ikke helt hvad der foregik, og jeg blev derfor ved med at spørge ind til det. På daværende tidspunkt forstod jeg ikke noget som helst omkring, hvorfor nogle ville stjæle fra os, og det er faktisk først her omkring 5 år senere, at jeg egentlig forstår, hvor grotesk verden kan være en gang imellem. Efter fars og mors mange telefonsamtaler kan jeg huske, at jeg blev kørt over til mormor. Her lavede vi pandekager og hyggede med film. Jeg fandt således heller aldrig ud af, hvad der egentlig foregik. Nogle år efter spurgte jeg dog mor, og hun forklarede mig, at det var nogle meget fattige og dumme mennesker, der havde stjålet mors smykker og en masse andre værdigenstande.alarm Dette blev jeg meget ked af at høre, og jeg begyndte derfor at bande. Mor forklarede mig, at jeg ikke behøvede at bande, og dette kunne jeg kun give hende ret i. Efter noget tid fortalte mor mig også, at de havde købt en alarm uden abonnement, for at sikre huset bedst muligt. Dette blev jeg meget glad for at høre, og jeg tænkte siden da ikke mere over det, før der var gået yderligere 3 år.

Mit projekt i skolen

Vi havde projekt i skolen, og vi skulle fremlægge om et emne, der havde berørt os rigtig meget, men som vi havde glemt indtil for nyligt. Jeg valgte derfor at skrive, om det tyveri vi havde haft hjemme hos os. Min lærer syntes, at emnet var meget spøjst, men jeg fik alligevel lov til at skrive om det. Da jeg havde fremlagt for mine klassekammerater, blev de meget rørt over min historie, men de syntes samtidig, at den endte godt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *