Er iPhone 6 så fed som de siger?

By | december 7, 2014

Jeg synes en iPhone 6 plus er en super fed telefon

Jeg vil bare så gerne have en iPhone 6 plus. Egentlig synes jeg bare at det er en af de fedeste telefoner, der er på markedet, og det er nok derfor at jeg så godt kan lide den. Hvis jeg helt selv kunne vælge, så skulle det i hvert fald være den telefon, som jeg skulle have, det er helt sikkert. Jeg ved bare med mig selv, at det ville være en rigtig fed følelse, jeg ville få i hele kroppen, hvis jeg fik en iPhone 6 plus. Derfor vil jeg gerne have sådan en. Jeg kan faktisk virkelig tydeligt mærke den glæde, der vil sprede sig i hele min krop, hvis jeg får en iPhone 6 plus. Det vil være en følelse af både glæde og stolthed, og samtidig vil jeg være spændt over at prøve min nye iPhone 6 plus, og spændt over hvilke kvalifikationer, den har, og alt det.

Jeg vil rigtig gerne have en iPhone 6 plus

Det er vidst ikke til at skjule, i hvor høj grad jeg egentlig gerne vil have en iPhone 6 plus. Ellers er jeg i hvert fald bare ikke selv god til at skjule det. Jeg har en rimelig stor entusiasme over for en iPhone 6 plus. Det må man nok bare give mig. Det ville ikke være rart for mig hvis en af mine venner fik denne lækre telefon før mig. Jeg vil i min ideelle verden være den første af alle jeg kender til at få den telefon, som de andre også selv ønsker at de skal have, og som de er lidt jaloux over at jeg har fået først. For når det kommer til stykket, så vil næsten alle jo bare gerne have en iPhone 6 plus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *