Et svar angående trick løbehjul tilbud

By | august 14, 2015

Kære trick løbehjul tilbud – ja tak – gruppen

Hvad satan, den pokkers knægt! Jo, det er ganske rigtigt Loke der har været i gang, og som Birgitte så nede i Røverkøb. Den pink paryk og nederdelen lavet af rigtige æbler der laver dig til guld er hans yndlings udklædning, når han skal på udflugt til Midgård. Jeg har forbudt ham at tage det på – han ligner fandme sådan en svans, og hvis der er noget jeg er, så er det homofob – men han går jo som sædvanlig stik imod mine befalinger.

Men jo, kære trick løbehjul tilbud – ja tak – gruppen, jeg vil glad og gerne hjælpe jer med at udslette jeres naboby! Vedhæftet i mailen finder i 60 maskinpistoler, 25 shotguns, 50 tjenstvillige slaver, 100 granater, 60 poser slik og 500 tanks – én til hver. Det er mit håb at I vil bruge disse ting til på bedste vis at sprede budskabet og opmærksomheden omkring trick løbehjul tilbud, og smadre de idioters ideologi omkring sjove gryder – hvad fanden er det for noget pis?

Gode grunde til et besøg ved trick løbehjul tilbud

Så vil jeg i mellemtiden sørge for at Loke får en ordentlig røvfuld og ikke får fat i flere trick løbehjul tilbud, så han ikke slår os i næste års konkurrence. Thor sagde for nylig at han så ham nede i Midgård hvor han øvede tricks på ryggen af Midgårdsormen, og det gjorde mig simpelthen så gal. Han skal altid gøre sådan nogen ting i smug. Hvorfor kan han ikke bare komme og spise med heroppe og være med i fællestimerne hvor man lærer at lave fede tricks og hører om gode trick løbehjul tilbud allesammen sammen? Han har bare altid været ligeglad med fællesskab og solidaritet, og det gør sgu ondt! Jeg er en gammel mand med mange følelser, at I ved det!

Vh og ønsket om en god trick løbehjul tilbud sæson

Odin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *