Få et dækapparat til dit værksted og øg din omsætning

By | oktober 11, 2014

Efterspørgselen på dækskifte er steget gevaldigt de seneste par på,
hvilket har gjort at værksteder landet over har fået ordrebogen fyldt godt
og grundigt op. En af årsagerne hertil er at det danske vejr er blevet mere grotesk,

og derudover er danskerne blevet mere oplyste om vigtigheden af at køre med de rigtige dæk.

 

Danskerne er blandt andet blevet mere oplyste om den olie besparelse man kan gøre sig ved at kører med det rigtige dæk, da man så kan kører længere på literen. Derudover har der været kampagner i fjernsynet om vigtigheden af at have vinterdæk på nå vejene begynder at blive glatte og sneede til, da man ellers kan komme ud for fatale ulykker på de danske veje.

 

De overstående ting har altså gjort at mange flere danskere end normalt vælger at få foretaget et dækskifte, hvilket betyder at mekanikere landet over pludselig får flere af disse opgaver end normalt. Dette har presset nogle til at sætte priserne op, da det tager lang tid uden det helt rigtige værtøj. Dette har blandt andet gjort at en virksomhed som Nimalift, pludselig sælger mange flere dækapparat end normalt. Et dækapparat kan nemlig gøre det lettere for dig at skifte dæk, og det tillader mindre mekanikere og værksteder at servicere kunderne og derved servicere flere kunder end de ville have kunnet uden et dækapparat.

 

Et dækapparat simplificere altså opgaverne ved dækskifte, og priserne på et sådan produkt ligger på lige godt og knap titusinde kroner, hvilket er særdeles billigt. Personligt plejer jeg altid at anbefale et firma som Nimalift til at være leverandøren bag dit dækapparat, da de udover dette også tilbyder at monterer det for dig, og dette er altså en enorm fordel, da et sådan apparat let kan veje op imod et kvart ton.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *