Folk der dricker for mycket

By | maj 6, 2015

Hvis jeg skal sige min ærlige mening, så vil jeg helt klart mene, at der er alt for mange der dricker for mycket, og det store spørgsmål lyder jo også på, hvordan vi i dag kan hjælpe folk ud af deres problemer. Jeg er i hvert fald overbevidst om, at det mange gange er nemmere end du sikkert lige går rundt og regner med, og det er altså oftest også grunden til, at du altid skal komme af med vaner, som dem der dricker for mycket. Det er virkeligt usundt, og stort set alle jeg kender, der dricker for mycket har også store sundhedsproblemer. alkoholisme 3Derfor er der altså heller ingen tvivl om, at det virkeligt er vigtigt, at du sørger for at indse dette fra starten af. Jeg har i hvert fald altid været overbevidst om, at det mange gange vil være det fedeste for din egen skyld. Jeg håber da derfor også, at det snart er gået op for dig, hvad dine muligheder rent faktisk er. De er jo ret gode, og når du først er begyndt at overveje dine muligheder, vil jeg da helt klar også mene, at det burde at gå ret hurtigt for dig, at komme ind i denne dårlige vane.

Folk der dricker for mycket har dårlige vaner

Det er altså helt almindeligt, at folk der dricker for mycket også har andre dårlige vaner, og det gør typisk ikke deres situation bedre. Hvilket jo også er grunden til, at du altid skal sørge for at undgå at komme ind i en vane hvor du dricker for mycket. Det er virkeligt usundt, og jeg håber da derfor også, at det snart er gået op for dig hvad der foregår, og ikke mindst hvorfor du allerede i dag skal sørge for at indse lige netop dette.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *