Fordele ved lagerhotel

By | september 15, 2014

Jeg driver et lagerhotel, og det skal da ikke være nogen hemmelighed, at jeg tit bliver spurgt om nogle rigtigt dumme ting. Det er ting som om at de slet ikke aner, hvad et lagerhotel er. Det er altså helt skørt, og hvordan man slet ikke kan være klar over, hvad et lagerhotel er, så er det altså virkeligt helt ved siden af. Det er altså ret fedt, og jeg ville sådan set bare ønske, at når det først var gået op for folk, hvad man rent faktisk kunne opnå med et lagerhotel, at det så også nok skulle ende med at ske. Det er altså virkeligt fedt, og jeg ville da helt klart ønske, at alle alllerede på forhånd, vidste hvad et lagerhotel var. Det ved alle dog desværre ikke, og det er altså ret dumt. Hvordan dette kan lade sig gøre, forstår jeg for det første slet ikke.

Ingen tvivl om

Der er dog virkeligt ingen tvivl om, at jeg med min viden, kan fortælle alle alt om mit lagerhotel. Der er nemlig slet ikke det jeg ikke allerede ved om mit eget lagerhotel. Derfor skal folk også bare have lov til at spørge. Det er jeg virkeligt overbevidst om. Det er jo virkeligt fedt, og jeg håber sådan set også bare, at det snart kommer til ske for os alle sammen. Det er jo klart, at jo flere der spørger om mit lagerhotel, jo bedre ting kan jeg også fortælle. Det er altså helt klart til min fordel, når folk spørger ind til mit lagerhotel. Jeg vil altså også meget gerne snakke om mit lagerhotel. Jeg er jo ret stolt af alt det jeg har opnået, og derfor er det altså også så fedt at være mig. Det er altså virkeligt dejligt, og jeg er sådan set bare glad for, at jeg den dag i dag stadigvæk har mit lagerhotel, og ikke mindst kan leve af det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *