forretningsrejse til udlandet

By | oktober 7, 2014

Vi havde netop sat os ind i et fly med alle ting pakket. Jeg plejer altid at pakke iphone oplader først, da jeg ved, hvor meget jeg bruger min arbejdsmobil på en forretningsrejse i udlandet. For det meste er min iphone oplader den, der bliver brugt mest af alle de ting jeg har med. selvom jeg har computer eller andet med, er iphone oplader klart den mest brugte ting. Min computer bruger jeg kun, hvis jeg lige skal have den med til et møde, hvor jeg skal notere nogle vigtige ting, og det er ikke sådan, at der er møder hele tiden. Det meste af tiden går på, at snakke på min mobil, så det er jo klart det vigtigste, at den ikke er løbet tør for strøm derfor jeg altid har min iphone oplader på mig. Jeg tror faktisk ikke, at man kan finde en person, der bruger sin iphone oplader mere end jeg gør eftersom jeg bruger min iphone oplader flere timer om dagen.

Forretningsmøde i udlandet

Jeg var vågnet lidt for sent og jeg kunne se min mobil ikke havde været i min iphone oplader hele natten, hvilket var noget jeg jo plejede eftersom jeg tidligere har skrevet om, at min mobil er noget jeg bruger ekstremt meget på en forretningsrejse. Jeg nåede lige, at putte min iphone oplader i min mobil imens jeg gik i bad, men den nåede ikke at få så meget strøm, jeg tror jeg havde drukket lidt for mange drinks i går. Jeg måtte nødt til, at tage min iphone oplader med til mødet eftersom jeg gerne ville have strøm på, hvis nu jeg skulle bruge mobilen til forretningsmødet. Da jeg var ankommet til mødet tog jeg hurtigt min iphone oplader op af min taske og lagde min mobil til min iphone oplader, så den lige kunne få noget hurtigt strøm.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *