Grunde til lav arbejdsglæde

By | april 30, 2015

Der er ingen tvivl om, at der i dag er så mange menensker der døjer med lav arbejdsglæde, at det også er ved at være et generelt samfundsproblem, http://habitmanager.com/foredrag-om-arbejdsglaede/. Det er virkeligt uheldigt, for der er jo slet ingen tvivl om, at vi virkeligt er meget bedre stillet, hvis vi arbejder hen imod en højere arbejdsglæde. Det har jeg selv erfaret, efter at jeg i en kort periode var nede med stress, og derfor havde en arbejdsglæde der var så tæt på nul som man overhovedet kan komme. Derfor ved jeg altså også, at det virkeligt kan være frygteligt for vedkommende der lider af lav arbejdsglæde, og det er jo heller ikke ligefrem fordi, at vi som samfund tjener noget på nettet, og virksomheden hvor personen er ansat vil jo også tabe penge på lav arbejdsglæde. Derfor skal det også altid være førsteprioritet, at sørge for, at ens ansatte har en høj arbejdsglæde, og hvis det ikke er tilfældet, så skal du altså også tage at få gjort noget ved arbejdsglæden.

Arbejdet med offentlig arbejdsglæde

MIAMI, FL - MAY 02:  People looking for work stand in line to apply for a job during a job fair at the Miami Dolphins Sun Life stadium on May 2, 2013 in Miami, Florida. If voters approve a hotel tax hike to fund stadium renovations the jobs would be available. If not, the Dolphins management is indicating they would not be able to renovate the stadium nor create the jobs.  (Photo by Joe Raedle/Getty Images)

MIAMI, FL – MAY 02: People looking for work stand in line to apply for a job during a job fair at the Miami Dolphins Sun Life stadium on May 2, 2013 in Miami, Florida. If voters approve a hotel tax hike to fund stadium renovations the jobs would be available. If not, the Dolphins management is indicating they would not be able to renovate the stadium nor create the jobs. (Photo by Joe Raedle/Getty Images)

Det er altså bare om at komme i gang, og jo længere tid det tager for dig, jo flere ting kommer der helt sikkert også til at ske, og jeg er slet ikke i tvivl om, at det på et eller andet tidspunkt virkeligt bare er nødt til at gå op for dig hvad jeg snakker om, og ikke mindst hvordan du rent faktisk kan lære noget ved at gøre dette. Det er altså ret interessant, og det er jo mange gange også grunden til, at du simpelthen skal begynde at give mig ret i dette med det samme. Det er altså ret fedt at tænke på, og det er jo simpelthen også grunden til, at du skal få startet op på arbejdet med den generelle arbejdsglæde i firmaet allerede i dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *