Husk momsrefusion, når du flyver fra udlandet

By | oktober 22, 2014

Flere og flere danskere vælger at flyve fra udlandet – især rejser fra Tyskland er populære, da der her kan være mange penge at spare kontra at flyve fra Kastrup i København.

 

Dette gælder også de danske virksomheder i Sønder- og Midtjylland, der lader deres medarbejdere flyve fra Hamborg Lufthavn, når de skal ud i verden.

 

Alt for mange af disse virksomheder glemmer dog, at de har mulighed for at få momsrefusion for hvad moms de betaler i udlandet, herunder i Tyskland. Flybilletten, parkeringen og maden er alle belagt med moms. Og den moms har du og din virksomhed mulighed for at få refunderet år rejsen er ovre ved at indberette dine bilag til SKAT.

Billige flybilletter til Bangkok

Til dette kan du enten bruge SKATs selvbetjening eller du har mulighed for at alliere dig med en billig revisor, der kan hjælpe dig med at samle dine bilag og i øvrigt korrekt bogføre den tilbagegivne moms i dit selskabs eller din virksomheds regnskab.

 

Momsrefusion er en tricky størrelse, men enten en revisor, eller undertiden din fagforening, kan være løsningen på problemet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *