Hvad kan en afbalanceringsmaskine gøre for dit arbejde

By | oktober 17, 2014

Hvis du på dit arbejde vil begynde at kunne monterer dæk på alufælge, så er den aller sidste arbejdsopgave inden du kan monterer disse på bilen, at afbalancerer disse. Dette kan du nemt og enkelt gøre med en afbalanceringsmaskine fra Nimalift. Nimalift er en af de mest populære leverandøre i Danmark af afbalanceringsmaskiner,

 

Med en afbalanceringsmaskine kan du pludselig få hjælp til at afbalancerer dine dæk uden at skulle gøre det manuelt, hvilket betyder at du pludselig kan spare en masse tid.

 

På min gamle arbejdsplads der havde vi massere af manuelle opgaver med at afbalancerer dæk, og det trættede os medarbejdere utroligt meget. Det var nogle hårde arbejdsopgaver, som vi egentlig kunne have været foruden, hvis det var at ledelsen havde givet at sætte en afbalanceringsmaskine til rådighed for os. Jeg vil næsten vove at påstå at de kunne have tjent endnu flere penge på det, da mig og mine kollegaer ikke arbejdede så hurtigt vi nu kunne på disse opgaver, da vi var blevet så negative og stressede over dem. Det betyder altså i henhold til overskriften at en afbalanceringsmaskine for dit arbejde, kan aflaste dine medarbejdere med nogle opgaver, hvilket vil virke befriende og positivt for de fleste. Det er nemlig de færreste uddannede mekanikere som gider at lave et job, som man kan få en afbalanceringsmaskine til at gøre. Derfor må vi bedste og stærkeste råd være at du som leder anskaffer dig en afbalanceringsmaskine til din arbejdsplads, og dig som medarbejder høre lederen ad om det ikke er muligt at få en. Du må med glæde bruge nogle af mine synspunkter i dette indlæg.

 

Konklussionen er altså at man med en afbalanceringsmaskine pludselig kan aflaste sine medarbejdere og derfor bør man som leder, sørger for at stille en til rådighed, hvis der er et økonomisk grundlag for dette.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *