Hvad skal man dog købe i firmajulegave?

By | august 27, 2014

I Danmark er der en stærk tradition for at give firmagaver i forbindelse med højtider eller i forbindelse med fødselsdage eller veludført arbejde. Firmagaver kan virke unødvendige for ledelsen, men der er god dokumentation for, at firmagaver øger arbejdsglæden, styrker korpsånden og ikke mindst øger følelsen af ansvar for firmaet. Det kan – kort sagt – betale sig for en virksomhed at give firmagaver.

 

firmagaver4Det er dog ikke helt uden risiko for en ledelse at give gaver. Føler medarbejderne, at ledelsen er fedtet eller finder på dårlige firmagaver, spredes sladderen og gaverne får den stik modsatte effekt. Derfor vil jeg anbefale coredesign.dk som har et utrolig stort udvalg af diverse forskellige gaver.

Hos Coredesign.dk har de mere end 25 års erfaring i at hjælpe deres kunder med alt det, en virksomhed eller organisation giver internt og eksternt, med det formål at udvikle positive relationer, samt skabe erindring, synlighed og motivation. Det er bl.a. også det, der gør denne hjemmeside utrolig populær blandt kunderne. Det skal dog også siges, at vi er blevet utroligt dovne, og gider ikke bruge vores tid på, selv at lave en gavekurv eller lignende, så man har fundet ud af, at man kan bestille det i stedet for.

Men hvis du altså er på udkig efter årets firmagave til dine medarbejdere og kunder – så kig ind her og se om du kan blive inspireret på hjemmesiden

Inde på http://www.coredesign.dk/firmajulegaver har de et stort udvalg af alle de mest almindelige typer gaver som delikatessekurve, chokoladegaver, vingaver, brugskunst samt en række nye anderledes og inspirerende gaver. Det er også disse gaver, som er mest idealle til en god firmagave.

Jeg anbefaler jeg derfor, at I går ind og tjekker på coredesign.dk hjemmeside, for at blive inspireret til året julegaveønske til en kollega fra firmaet. Derudover kan du selvfølgelig altid kontakte dem for mere information firmajulegaver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *