Hvilken protein skal man vælge?

By | september 10, 2014


Mange personer bliver i tvivl om, hvilke proteinpulver man skal købe. Dette er blevet testet, hvilket produkt der er det bedste.

Bodylab Whey 100 er det absolut bedste proteinpulver – når man samlet set kigger på indhold af protein, smag, og pris! Bodylab Whey 100 er det bedste proteinpulver, og det slår alle andre proteinpulvere med længder. Proteinpulveret opblandes nemt uden problemer, hvilket gør det ekstremt let at lave en proteinshake. Bodylab Whey 100 indeholder hele 80 gram protein pr. 100 gram, hvilket gør det ideelt til indtagelse efter træning i en proteinkur. Mængden af protein i Bodylab Whey 100 kan virkelig booste dine træningsresultater. Når man kigger på udvalget af smagsvarianter bliver man positivt overrasket. Bodylab Whey 100 findes i ekstremt mange forskellige lækre smagsvarianter, heriblandt vores favorit: Jordbær-smag. Bland Bodylab Whey 100 Jordbær med mælk, og smag muligvis verdens bedste proteinshake.

Den næste er Micro Whey Active har indtaget en flot 2. plads her på listen, og det betyder bestemt at det er et fremragende proteinpulver. Micro Whey Active er et enormt godt proteinpulver, med et rigtigt højt indhold af protein. Dette proteinpulver indeholder mere protein end de andre proteinpulvere på listen. Micro Whey Active findes i mange forskellige lækre smagsvarianter, hvilket giver dig mange forskellige muligheder for at finde netop denne rette smag til dig. Micro Whey Active har et lavt indhold af kalorier, kulhydrat og fedt. Det høje indhold af protein, og det lave indhold af kulhydrat og fedt er det som har givet Self Micro Whey Active en flot 2. plads her på listen. Vælg Micro Whey Active hvis du vil have et proteinpulver af høj kvalitet til en lav pris.

 

Det er dog helst op til en selv, hvilke former for proteinpulver man vil bruge. Men jeg vil anbefale, at du eventuelt tager et kig på selve siden bodylab.dk for at søge lidt mere information omkring deres produkter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *