Hvorfor vælge solvarme?

By | marts 22, 2014

Hvorfor solvarme? Hvorfor er det lige denne type, jeg skal vælge, når der også findes alternativer på markedet? Sådan bliver jeg ofte spurgt af mine kunder, bedst som jeg lige står og forsøger at sælge dem hele ideen om solvarme. Heldigvis, så har jeg dog et rigtig godt modsvar. Hvorfor ikke solvarme, spørger jeg mine potentielle kunder igen. Dette gør jeg ikke i lige så høj grad for at få dem til at komme med den helt store salgstale over for mig, som jeg gør det for at få dem til at reflektere for sig selv. Det kan nemlig være svært at finde på argumenter imod solvarme, og dette gør jeg mine kunder opmærksomme på, idet jeg illustrerer det gennem denne lille øvelse.

 Jeg får mine kunder til selv at ville vælge solvarme

solvarme Det gode ved at gøre det på denne måde er, at mine kunder pludselig er dem, der kommer med alle de gode argumenter. Det er altså ikke mig, der skal ind og forklare dem ting og sager, og argumentere for, hvorfor solvarme er så meget mere rigtigt end alle dets alternativer. Det er mine kunder, der helt af sig selv og ganske naturligt skal komme frem til den konklusion på egen hånd, at solvarme bare lige er dem.

Når kunden først er på det punkt mentalt, så er produktet nemlig uden tvivl solgt, og så er mit arbejde blevet gjort så meget desto nemmere. Det er en god dag på arbejde, når mine kunder selv kommer hen og siger, at de ingen argumenter kan finde imod solvarme, og at de derfor har bestemt sig for, at det bare skal være det, der er intet at rokke ved. Så er det bare at lukke salget og skrue det store smil på og ønske kunden en god dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *