Kan man regne ud hvor god en tandlæge er ud fra tandlægepriser?

By | maj 1, 2014

Jeg skal finde en tandlæge, men ikke en hvilken som helst. Jeg må indrømme, at jeg rigtig gerne vil sætte krav til min tandlæge. Jeg vil altså med andre ord gerne have en service, der er god. Og jeg kan mærke, og det endda efter nærmere overvejelser, at det er kvaliteten, der vægter højes for mig. Det vil altså sige, at hvis jeg finder en tandlæge med gode tandlægepriser, så er det ikke nødvendigvis det, der vil gøre, at jeg vil vælge den. tandlægeJeg mener, det er da mega fedt, hvis de tandlægepriser, som jeg skal betale min tandlæge for at kigge på mine tænder ikke er alt for høje, men selv hvis de er lidt pebrede, så føler jeg ikke rigtigt at tandlægepriser kan afskrække mig. I hvert fald ikke, hvis jeg føler, at jeg kan få en bedre service et andet sted, så er det nok nærmere det, jeg vil gå efter.

Tandlægepriser eller kvalitet

Det er selvfølgelig den bedste situation, hvis man kan finde en tandlæge, hvor servicen er god, og ikke mindst kompetent, og hvor der så ikke er de højeste tandlægepriser. Så har man virkelig skudt papegøgen, sådan som jeg ser det. Men det kan også være, at det bare ikke kan hænge sådan sammen, og hvis det ikke kan, så er det også okay. Det synes jeg virkelig. Så må man jo bare gøre op med sig selv, om det der er vigtigst for en personligt er det ene eller det andet. Altså om det er tandlægepriser eller kvalitet, der er det vigtigste. Det vil sige, om man gerne vil betale 100 kr. mere for en service, som måske også i sidste ende viser sig at være det værd. Det tror jeg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *