Kreatin indtag og træningshandsker

By | august 22, 2014

Vi kender vist alle sammen det, at vi lige har indtaget vores kreatin, og taget vores nye og bløde træningshandsker på, og føler sig helt klar til at træne. Det er noget af det bedste jeg ved, og der er jo slet ingen tvivl om, at når der så sker et eller andet, som gør at jeg ikke kan træne alligevel, at det virkeligt altid er lige ved at ødelægge min dag. Det er altså simpelthen fordi, at jeg ganske enkelt bare elsker at træne så super meget. Det er der virkeligt ingen tvivl om, og har jeg samtidigt mulighed for at træne på kreatin samtidigt, så bliver det vist ikke meget bedre. Det er altså også derfor, at når det først er gået op for folk, at jeg har indtaget mit kreatin, og fået mine træningshandsker på, men ikke fået lov til at træne, at de så godt ved, at jeg skal have lov til at være i fred. De ved for det første godt, at uanset hvad det er, der har holdt mig fra at træne, efter jeg har indtaget mit kreatin, og fået mine træningshandsker på, må være noget meget vigtigt, for ellers ville jeg simpelthen ikke udskyde det. Der er altså en god grund, derudover så er jeg også en tikkende bombe, og derfor skal jeg bare have lov, til at være lidt alene.

Alene om kreatin og træningshandsker

Det er sådan set lige meget hvad det er, der er kommet op, så jeg ikke kan træne, så er det altid noget, der virkeligt går mig på nerverne. Også selvom at jeg ikke når at tage mit kreatin, og få træningshandsker på, kan jeg komme meget på bagbenene når jeg ikke får trænet. Så det i sig selv, er altså nok til at ødelægge min dag. Det er også derfor, at folk på det tidspunkt, godt ved at det bedste nok bare er at lade mig være i fred. Det hjælper i hvert fald ikke noget, at begynde og nusse om mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *