Med den rette e-juice er dagen lettere

By | august 19, 2014

Det er ikke lige gyldigt hvilken e-juice du benytter dig af, hvis du skal sørge for at det kun er din e cigaret, du ryger på, hvilket er en anden måde at sige på, at du har lagt smøgerne helt til side, og aldrig har planer om at se dem igen. Det er sådan jeg har det, og det er derfor at jeg gætter på at du måske kan have det på samme måde, når det kommer til e-juice, eller at det højest sandsynligt i hvert fald kan give en eller anden form for mening for dig, nu hvor jeg siger det. Det er i hvert fald en erfaring, som jeg har gjort mig med e-juice. Dagen er med andre ord lettere, når det er den rette e-juice, der er fat på, end hvis det er en forkert e-juice, du har fået fat på, forstået på den måde at du er kommet til at købe en anden e-juice end den du troede, du købte. Og ja, det kan jo faktisk sagtens ske, og jeg har da også selv prøvet det.

Den rigtige e-juice smager bare rigtigt

Den måde, hvorpå jeg vidste at det ikke var den rigtige e-juice jeg havde fat på, den gang hvor jeg var ude i en situation hvor det var det, der var sket, der vidste jeg med det samme at noget var galt, det kunne jeg faktisk bare smage helt fra starten. Og jeg må sige at dagen blev et kæmpe kaos hvad den ikke ville være blevet hvis jeg havde haft den rigtig e-juice. Men selvom jeg synes at det hele var lidt fyldt med kaos, så må jeg også på den anden side heldigvis sige, at jeg så kom over det inden dagen var helt omme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *