Ny boligportal gør det gratis at sætte boligen til salg – eller dog?

By | juni 8, 2014

Ifølge en artikel på EPN, så er der opstået en ny portal på internettet kaldet ”nesto dating”, som i grund princippet går ud på at man kan sælge sin bolig gratis. Det handler om at købere og sælgere mødes på midten inde på en portal, hvor man kan se huse, som er til salg.

Dog blev undertegnede mødt af en blank side, da jeg prøvede at besøge dette nyere koncept, og derfor må jeg indrømme at jeg blev meget overrasket.

 

Manden bag det nye koncept er Martin Federspiel, og han er altså en ny konkurrent til de mange spillere på boligmarkedet, som tjener penge på boligkøbere. Han er også manden bag ”Nesto”, som vagte meget opsigt, da man kunne se de reelle salgspriser på nettet, og ikke blot udbudsprisen. Datatilsynet havde allerede sagt god for konceptet.

 

Han har altså nu startet det såkaldte ”Nesto dating”, hvor køberen for eksempel kan markerer at denne ønsker en villa med stor have, blomster og garage. Herefter vil køberen kun se eksempler på boligere, som matcher køberens ønsker.

 

Priserne er ifølge en artikel på EPN 50 kroner for at kontakte en bolig, som man er interesseret i, og den maksimale udgift man kan komme op på, er helt præcis 799 kroner.

Da EPN interviewede Martin Federspiel, var der eftersigende 18.500 seriøse boligkøbere, som var meget interesseret i at finde en bolig, og der var i alt 28.000 såkaldte ‘agenter’, med boligere, som de ønskede at sælge.

Personligt, må jeg indrømme at jeg ikke lige faldt på konceptet med det samme, og jeg derfor valgte et andet sted, til at stå for min bolig handel. Valget faldt simpelthen på en side kaldet ‘minbolighandel’, som altså har fået lov til at stå for mig og min kones boligsalg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *