Nyheder er gode for dig og dine omgivelser

By | maj 19, 2014

En dag sad jeg med min far, mor og storesøster ved vores sædvanlige aftenmadsbord. Min far plejer altid at nævne, hvad der sker rundt omkring i verden. Han elsker at været opdateret på de nyeste nyheder, for han synes at læse nyheder er ligesom at lave armbøjninger for hjernen. Han fortalte os, hvordan der var et forsvundet fly og andre spændende nyheder. Min mor begyndte som altid at diskutere med ham omkring nyhedernes objektive perspektiv. Min søster er neutral, men nogle gange holder hun med min far. For mit vedkommende er jeg bare glad for at høre lidt om, hvad der sker rundt omkring i verden. Men det min far ikke var opdateret på er, at vi unge også får en masse nyheder gennem sociale medier. Udover sociale medier får jeg mine nyheder gennem spændende hjemmesider som dagens.dk, der formår at levere nyheder med spændende stof og objektiv journalistik.

 

Nyheder med spændende stof

På hjemmesiden dagens.dk kan man vælge nyhederne efter bestemte sektioner, alt efter hvordan det passer med ens interesser og behov. For selvom jeg i en periode går meget op i, hvad der sker i Danmark, kan jeg godt nogle gange få tidspunkter, hvor nyheder fra hele verden interesserer mig. Det er netop det, hjemmesiden tilbyder mig. Det er variation, så jeg aldrig keder mig. Der er altid nyt og interessant stof jeg kan blive opmærksom på. Derfor er det en hjemmeside jeg vil anbefale alle unge mennesker i min omgangskreds. Personligt mener jeg, at vi unge læser for lidt nyheder, og derfor vil sådan en hjemmesiden bryde normen og sætte nye og sunde standarder. Det er noget, der betyder en del for forældre, for det er rart at se sine børn som nogle, der er intellektuelle og som er opdaterede på, hvad der sker rundt omkring i verden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *