På mine næste USA rejser skal jeg gerne et smut forbi Hawaii

By | december 6, 2014

Jeg har været på flere USA rejser indtil nu. Hver eneste gang har det været en god oplevelse der har gjort at nogle af mine drømme er gået i opfyldelse. Men faktisk, så har det også gjort at jeg har fået åbnet op for endnu flere drømme hver eneste gang jeg har været af sted, og det har bare været så helt vildt. Nu har jeg for eksempel en drøm at komme på USA rejser, hvor jeg blandt et af de steder jeg vil besøge kommer til Hawaii. Hawaii synes jeg simpelthen bae kunne være fedt. Men det er så til gengæld sådan en drøm som jeg måske slet ikke ville have haft, hvis jeg ikke adskillige gange havde været på USA rejser. For hver gang jeg har været afsted på USA rejser har jeg jo mødt nogle folk, der fortæller godt om et eller andet sted, som de personligt har oplevet på deres USA rejser. Og det er så derfor at jeg lige pludselig er endt med at have en drøm om at komme på USA rejser til både USA og Hawaii som jo er en ø, der ligger uden for fastlandet af USA.

Hawaii vil være et helt nyt pust til mine USA rejser

Jeg har været mange forskellige steder i USA på mine famøse USA rejser, men som sagt har jeg aldrig været på Hawaii. Jeg forestiller mig at USA vil blive en helt anden oplevelse, fordi Hawaii jo er en meget eksotisk ø og ikke minder om hvordan der ser ud inde på fastlandet i USA. Det vil al i alt bare blive en vildt spændende oplevelse for mig at komme på USA rejser igen og så få opfyldt min store drøm om at se Hawaii.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *