Personer som ikke bør anvende tandblegning

By | maj 25, 2014

I dette indlæg kommer vi nærmere ind på hvilke personer og individer som ikke bør anvende en tandblegning ligegyldigt hvad en tandlæge påstår. Personer med følgende problematiker bør under ingen omstændigheder benytte tandblegning:

  • Hvis du har et større tobaks eller alkoholforbrug bør du holde dig fra denne type af behandling
  • Har du problemer med tandkødsbetændelse? Så er du igen i den målgruppe af personer som overhovedet ikke bør overveje denne type af behandling
  • Paradentose, også kendt som løse tænder, så bør du heller ikke benytte denne behandlingsform
  • Følsomme slimhinder, så bør du heller ikke bruge tandblegning
  • Tegn på cancer i munden, så bør du omgående søge læge og overhovedet ikke overveje tandblegningtandblegning

Så hvis du har nogle af overstående ting, så bør du altså ikke bruge tandblegning. Du kan læse meget mere om tandblegning herinde – hvor du også kan finde informationer om hvordan og hvorledes du kan lave en tandblegning, hvis du altså er i målgruppen for en sådan behandling. Personligt så har jeg selv benyttet mig af tandblegning, da jeg efter mange års sodavands og slikforbrug har oplevet misfarvede tænder, hvilket jeg ikke synes var særlig pænt nå jeg smilte. Gule tænder giver nemlig et forkert signal til de mennesker man nu smiler til, også selvom nogle siger at det er ligemeget. Et flot smil betyder meget ved et førstehåndsindtryk.
Udover de 5 punkter længerer oppe i artiklen, så bør du heller ikke benytte dig af tandblegning, hvis du har tænder med fyldninger og tænder med porcelænskroner.

 

I denne artikel kom jeg nærmere ind på hvilke personer der ikke bør benytte tandblegning. Det må ikke misforståes med at jeg ikke synes om tandblegning, da jeg faktisk selv benytter mig af det, da jeg mener det er en vigtig faktor i at kunne give et godt første hånds indtryk, hvilket er vigtigt i en travl verden som i dag, som vi lever i.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *