Pillefyr er godt for miljøet – min varmeste anbefaling

By | april 5, 2014

Jeg har altid drømt om at gøre noget godt for miljøet. For det første er det vigtigt for mig og den kommende generation, og for det andet er det vigtigt for mine kommende børn. Jeg har hele mit liv prøvet at gøre noget godt for verden, fordi det er vigtigt at videreføre det vi har til andre mennesker. Derfor så jeg en reklame med pillefyr, som overbeviste mig om, at jeg kan leve et liv med god samvittighed. Det indebærer dog, at jeg tager det første skridt og køber pillefyr for at reducere mindre CO2. Men desværre er der altid udfordringer, som gør, at man ikke kan vælge pillefyr. Læs mere her http://q-pro.dk/pillefyr-stoker.htm.

pillefyrPillefyr og udfordringerne
En stor udfordring for mig er min kone, som ikke i lige høj grad som jeg er glad for miljøet. Jeg vil gerne lære mine børn at være ansvarlige, og derfor er det vigtigt for mig at købe pillefyr, for at være et godt eksempel. Min kone er ligeglad med bæredygtighed og de kommende generationer.

Men med pillefyr kan jeg måske overbevise hende om, at miljøet er vigtigt, da man samtidig kan spare penge og være med til at give sine børn et godt liv i fremtiden. En anden udfordring er at skifte sit nuværende oliefyr, da det kræver at man bruger lidt resurser på at bygge om og flytte. Men det vil ikke stoppe min drøm om at være en god person, som tænker på miljøet. Situationen med hensyn til min kone er blevet bedre, da vi forleden dag besøgte nogle venner, som havde købt pillefyr. Min kone så ud til at være tilfreds med synet, og det kan måske være med til at overbevise hende om, at jeg gerne vil købe noget godt for os og vores kommende børn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *