Sådan flygter du billigst fra den danske vinterkulde

By | maj 25, 2014

Det er ingen hemmelighed at Danmark de fleste dage om året har nogle temperature, som de fleste i resten af Europa vil betegne som koldt. Det kan sagtens få en mindre depression frem på danskernes ansigter, da kulden ofte bliver fulgt af et gråt og kedeligt vejr. Dette betyder altså at man må bide sig og sno sig igennem 9 ud af 12 måneder om året, hvor vejret er dårligt, også lige nyde sommeren, som så surt nok, også sommetider er utrolig forfærdelig. Heldigvis er der en klog mand som har opfundet et koncept kaldet last minute rejser, og her kan man åbenbart fra flybureauer eller såkaldte rejsebureauer booke en rejse et par dage før afgang til en billigere pris, og det er dette koncept som gør at du billigt kan flygte fra den forfærdelige kolde danske vinterkulde.

Der findes mange hjemmesider, hvor du kan booke, og det handler egentlig bare om at vælge den udbyder som er billigt. For hele konceptet går jo netop ud på, at man ønsker et kort getaway fra Danmark til den billigste pris. En last minute rejse tager man altså ikke, hvis man ønsker at bo på femstjernet hotel, så fik vi det slået på plads en gang for alle.

En typisk besparelse man kan se frem ved booking af en last minute rejse ligger i omegnen af et par tusinde kroner, alt efter hvilken destination og hotel man vælger. Jeg har set rejser på 7 dage med fly og hotel på helt ned til ét tusinde kroner per person, og dette må anses for at være den ultimativt billigste pris jeg overhoved har kunne finde indtil videre.

 

Hvis du går meget op i at der er sol på din destination, og at du vil være helt sikker på det, så vil jeg anbefale en destination som Egypten eller Gran Canaria, som begger ligger på samme breddegrad som Afrika, hvilket betyder at de er placeret lige ved ækvator. At være placeret lige ved ækvator betyder at solen går op og ned på samme tid af døgnet hver dag, og at temperaturen og solen er ligeså god året rundt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *