Snorken kan være irriterende

By | maj 25, 2014

Snorken er i sig selv ikke skadeligt for helbredet, dog kan det generer din partner, som du sover sammen med, eller en hvilken som helst anden person som du tilfældigvis skal sove i rum med. Hvis du snorker tit, så bør du kontakte din læge, for at høre om der eventuelt kan være sundhedsskadelige ting som årsag. Det kan for eksempel være søvnapnø, som er en tilstand hvor din snorken er afbruds af længerer vejrtræningspauser, og dette kan altså påvirke din livskvalitet negativt.

 

Det kan være meget irriterende at snorke, også selvom det ikke går udover din nattesøvn eller helbred, for mange er det blot det at ens partner bliver irriteret over lyden og beklager sig næste morgen. Dette kan altså betyde at man blive puffet til mange gange om natten fordi man snorker, og det kan også betyde at man blive vækket tidligt om morgenen fordi man har vækket sin partner.
Det kan blive en længere ophedet diskussion ved morgenmaden nå din partner beklager sig om at hun eller han ikke har sovet hele natten, fordi vedkommende ikke har kunne sove for din snorken, og selvom din kone truer dig med at du i fremtiden må sove alene, så ved du ikke helt hvad du selv kan gøre ved situationen. Snorken høres oftest hos mænd kontra kvinder, og det ses oftest hos midaldrende, ældre og personer med lidt for meget sul på kroppen. Overvægt kan nemlig ofte sættes  i sammenhæng med snorken.

 

Folk der sælger ørepropper er glade for at folk sover, for problemer øger nemlig salget af disse, og det kan man som forretningsejer da kun være et hundrede procent glad for.

 

I denne artikel kom vi altså nærmere ind på hvad snorken er, og du kan læse mere om problemer her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *