Stor succes med kreatin

By | september 7, 2014

Jeg har altid haft meget stor succes med at sælge kreatin, se her. Det er faktisk lige fra den første gang at jeg solgte kreatin oppe i det lokale center at jeg vidste at jeg ville få meget stor succes med dette. Det var simpelthen så nemt at snyde de her tosser, som gik alt for meget op i at træne. Det var altså derfor at det slet ikke gav mening, for mig at træne. Det gav derimod meget stor mening for mig at sælge en masse kreatin, og i stedet for at blive stor med muskler, så har jeg altså valgt at blive rig ved at sælge kreatin. Det er altså nu engang sådan at det forholder sig, og der er slet ingen tvivl om, at det virkeligt er meget vigtigt at inden man begynder at sælge kreatin, eller noget som helst andet, at man kender markedet ret godt. Det er nemlig det bedste råd jeg kan give. Hvis du gerne vil have succes med din forretning, uanset om du sælger kreatin eller biler, så er det vigtigste at du kender markedet ud og ind, det er i hvert fald en meget stor fordel.

Anderledes succes med kreatin

Det at jeg fik succes kreatin, var altså fordi at jeg kendte markedet, og jeg vidste hvor mange tomme hoveder der render rundt i et fitness center. Det gjorde at jeg virkeligt vidste hvordan jeg skulle sælge kreatin til dem. Det gjorde altså så, at jeg meget hurtigt begyndte at sælge en masse kreatin. Derefter åbnede jeg min forretning på nettet, og i kan jo tydeligt se i dag hvor stor min internet forretning rent faktisk er. Det er jo tydeligt at jeg i dag sælger mange flere ting end kreatin. Det er altså derfor, at jeg stort set altid er så glad. Jeg har nemlig haft meget stor succes med at sælge kreatin, og derefter har jeg haft stor succes med at udvide mit sortiment.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *