Byerne vokser – p-pladserne forsvinder

Byerne vokser – p-pladserne forsvinder

14. april 2020 0 Af Felix Intel

Mange af de større danske byer er i konstant udvikling og vækst. Derfor bliver der hele tiden bygget nye bygninger, hvor både privatpersoner og virksomheder lejer sig ind. Mange af disse mennesker har en eller flere biler tilknyttet lejemålene, og derfor opstår der et behov for parkeringspladser.

Samtidig gør opførelsen af nye bygninger også, at nogle områder med p pladser forsvinder, hvilket også øger behovet for flere steder at parkere bilen.

Alle mangler p-pladser

I mange tilfælde findes der ikke nok parkeringspladser til hver bygning, sådan at alle kan få en. Slet ikke hvis nogle af beboerne har flere biler, eller hvis der er virksomheder i bygningen, som har flere ansatte eller har kunder, der kommer på besøg. For med så mange biler kommer man hurtigt i knibe med hensyn til antallet af p pladser.

I det at det generelt set kan være svært for folk i byerne at finde p pladser, så er mange også hurtige til at tage p pladser langt fra, hvor de egentlig skal være.

For at sikre sig at ens parkeringspladser kun bliver brugt af dem, der har ret til dem, er det derfor en god ide at gøre dem private og ansætte et parkeringsselskab.

Behold dine p-pladser for dig selv

Et sådan parkeringsselskab vil nemlig kunne hjælpe jer til at sikre, at ingen uvedkommende bruger jeres p-pladser. På den måde undgår I så vidt muligt forgæves at få parkeret bilen på jeres egen p-plads.

Nummerpladerne på jeres biler vil blive registreret i et system, sådan at I ikke engang skal have er kort i forruden. P-vagten kan blot scanne nummerpladen og dermed se om bilen har tilladelse til at holde der eller ej. Det gør det nemt for alle.

Uanset om bygningen primært bruges til erhverv eller privat, kan dette være en rigtig god ide og noget man bør tage op med de andre lejere.