Du bliver nødt til at anskaffe dig et SUP board

Du bliver nødt til at anskaffe dig et SUP board

12. juni 2021 0 Af Felix Intel

De senere år er det blevet en enorm trend for både børnefamilier, men også unge, der ønsker lidt action, at stå på et SUP board, også kendt som paddleboards. Det giver bare lidt mere sjov på turen til stranden at have et paddleboard med. Og det åbner også for muligheden for god motion.

 

Hvad er et SUP board?

Surf er opstået på Hawaii i Stillehavet. Det er SUP boards, eller Stand Up Paddleboarding, også. Der er nemlig tale om en afart af at surfe. Nu bruger man blot en padle til komme frem i stedet for bølgerne. Målgruppen for dem, der benytter paddleboards, er enorm bred, da de er lettere at gå til, og man kommer hurtigt i gang. Og så kan erhverv som livreddere og fiskere faktisk også benytte et SUP board.

 

Længere turer er muligt

Med et paddleboard får du en række alsidige muligheder. En af de store fordele er, at det ikke er så krævende at tage på lange turer. Tager man det stille og roligt, kan de fleste klare en tur på et par timer uden at have trænet specielt meget. Når solen skinner, er det fedt med mange timer på vandet.

 

Oppustelige boards

En af de seneste trends er oppustelige paddleboards. Med dem får du meget lettere ved at transportere din SUP evt. på en cykel eller i en rygsæk. Desuden er de markant lettere at opbevare i dit hjem. Så selv om du har en lille lejlighed, har du mulighed for at have et SUP board.

 

Også til fart

Er du typen, der gerne vil have lidt fart på, når du er på dit SUP board? Så skal du gå efter de smallere boards. De skyder ganske enkel lettere og hurtigere gennem vandet modsat de bredere boards. Men generelt findes boards til alle behov og til alle typer personer. Det er bare at se sig for i markedet.