En coach uddannelse kan virkelig gøre en forskel

18. december 2020 0 Af Felix Intel

En af mine klienter er leder af en mindre fodboldklub i provinsen. De har altid haft et rigtigt godt kammeratskab og har det rigtig hyggeligt sammen.

Han havde bare et problem med træner staben, de faglige ambitioner var meget svingende. De fleste af trænerne lagde mere vægt på hygge end de sportslige præstationer. De fleste trænere er frivillige, og mange af dem satte en stor pris på en øl eller 10 efter træning, det havade han som sådan heller ikke noget problem med, folk må gøre som de vil, og de får ikke penge for deres meget værdsatte hjælp.

Men det var også det dilemma, at det var meget svært at få sponsorpenge, når deres førstehold var kendt lokalt som “alkoholdet”.

Han talte med sin gode ven fra en lokal elektronikfabrik. Han sagde at alle trænere burde have en coach uddannelse hos https://www.mindjuice.com/coachuddannelse, De havde lige givet deres ledere en coaching uddannelse, og det var helt fantastisk hvilken forskel det havde gjort. Han ville dertil gerne være sponsor for uddannelsen, hvis de vil opkalde det lokale stadion efter hans firma i et år.

Jeg fik arrangeret coach uddannelse for deres trænere, og de kom på kursus.

Jeg har fået melding tilbage at det har gjort en kæmpe forskel, der er en holdningsændring som de ikke troede var mulig.

Her den anden dag kom lederen ind i kantinen, og der var ingen øl i køleskabet, han spurgte en af trænerne hvad er der er sket? Han svarede at efter kurset havde alle trænerne talt sammen, og kunne godt se hvor forkert det har været at drikke øl i en sports klub, der er også miniputter og de skulle være et godt eksempel for dem.

Træneren kom også med en længere forklaring om at de havde fået et værktøj der hedder “enneagrammet” og der hjælper dem med at få spillerne til at yde meget mere.

Og de glædelige nyheder stopper ikke her, deres første hold vandt deres første kamp i denne sæson.