Siddekomfort øger produktiviteten

Siddekomfort øger produktiviteten

17. september 2021 0 Af Felix Intel

Er du som arbejdsgiver blevet tudet ørene fulde om ergonomi og korrekt indrettede arbejdspladser, eller har du selv erfaret at dårlige siddestillinger på hjemmekontoret giver skader, så er du måske på jagt efter en bedre stol.
Men vidste du, at bedre siddekomfort også er med til at øge produktiviteten? Læs med her og se, hvordan du vælger den rette stol.

Individuelle stole

I dag kan langt de fleste kontorstole justeres, og det er selvfølgelig et must for at opnå den helt korrekte siddestilling. Men vi er alle individuelle og selv om en slags stol giver god siddekomfort til en, så er det ikke sikkert, at samme stol er det optimale valg for en anden.

Vi er alle individuelle, og det kan være, at nogen har brug for bedre armstøtte, eller mere støtte i lænden. Måske har du brug for en stol, der er mere fleksibel og bedre kan følge kroppens bevægelser.

Prøv stolen før du køber

Det kan være svært, ud fra en stols udseende eller beskrivelse alene, at vide om det er den helt rigtige. Derfor er det altid en god ide at prøve stolen, inden du køber. Gerne i minimum et par timer, da det ellers kan være svært at bedømme hvordan man sidder. De fleste virksomheder tilbyder i dag, at du kan få din professionelle kontorstol på prøve. Se mere her om hvordan.

Husk også bordet

Uanset hvor god en kontorstol du vælger, så bør du også have et godt hæve-sænkebord. Begge dine fødder skal helst kunne nå jorden for at du sidder optimalt, og så hjælper det ikke hvis dit bord er for højt.
Ligeledes kan det være rart med afvekslende stillinger og have mulighed for i løbet af arbejdstiden at komme op og stå. Du kan finde alt det du behøver at vide om hæve-sænkeborde lige her https://haeve-saenkebord.dk/.